Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 11g36kcal1.2g6.7g0.2g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai33g115kcal3.9g23.2g0.7g1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)20g75kcal2.8g11.1g1.6g2.2g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g48g41kcal0.5g8.8g0.2g0.9g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g20g149kcal0g0g16.5g0g
Vesi6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g975kcal17g135.4g38.4g10.4g
Valittu annoskoko158g488kcal8.5g67.7g19.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna79g244kcal4.3g33.9g9.6g2.6g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099