Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 28g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kikherne säilötty Bonduelle56g73kcal3.7g11.3g1.7g2.8g
Broileri, rintafilee, nahaton 42g45kcal9.7g0g0.6g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g28g107kcal2.5g20.1g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g496kcal33g63.4g9.4g10g
Valittu annoskoko158g248kcal16.5g31.7g4.7g5g
Annoskoko puolitettuna79g124kcal8.3g15.9g2.4g2.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202