Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus50g35kcal8g0g0.2g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 6.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g129kcal19.4g4g3.2g1.6g
Valittu annoskoko158g65kcal9.7g2g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g32kcal4.9g1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612