Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu42g83kcal5.4g1.2g6.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)39g14kcal0.4g2.7g0.2g0.5g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 8.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 26g8.5kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g230kcal13.2g13.6g14g3.6g
Valittu annoskoko158g115kcal6.6g6.8g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna79g57kcal3.3g3.4g3.5g0.9g
Arvot/100g100g73kcal4.2g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889