Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 13g47kcal2.8g0g4g0g
Pekoni, Euroshopper7.5g21kcal1.2g0.1g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 94g208kcal16.4g0g16g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g61kcal0.3g0.3g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g719kcal45g2.4g59.4g0.6g
Valittu annoskoko158g359kcal22.5g1.2g29.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna79g180kcal11.3g0.6g14.9g0.2g
Arvot/100g100g227kcal14.2g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809