Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g78g141kcal18.4g3.4g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g31g11kcal0g1.1g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g388kcal38g17.8g16.6g2g
Valittu annoskoko158g194kcal19g8.9g8.3g1g
Annoskoko puolitettuna79g97kcal9.5g4.5g4.2g0.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700