Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl66g223kcal1.3g2g23g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g22g55kcal3.1g0.7g4.4g0g
Välipalakeksi, digestive 20g84kcal1.3g11.6g3.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g1074kcal14.4g106.4g64.4g1.4g
Valittu annoskoko158g537kcal7.2g53.2g32.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna79g269kcal3.6g26.6g16.1g0.4g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.6g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912