Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)25g88kcal3.4g16.4g0.7g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.5g1.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana316g523kcal31.8g47.8g22.4g6.2g
Valittu annoskoko158g262kcal15.9g23.9g11.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna79g131kcal8g12g5.6g1.6g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390