Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g53g90kcal10.6g0g5.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 21g37kcal0.4g0.7g3.6g0g
Emmental juustoraaste valio11g41kcal3.1g0g3.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)35g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g378kcal29.4g8.4g25g1.6g
Valittu annoskoko158g189kcal14.7g4.2g12.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna79g95kcal7.4g2.1g6.3g0.4g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768