Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 37g21kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g21g42kcal3g0.2g3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.6g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g146kcal8g12.4g7.4g1.8g
Valittu annoskoko159g73kcal4g6.2g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna79g37kcal2g3.1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g46kcal2.5g3.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257