Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi19g68kcal9.4g6.8g0.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g19g70kcal0g18.2g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl38g131kcal5.3g24g1.2g2.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl12g78kcal1.7g0.4g7.7g0g
Rusina 11g33kcal0.3g6.8g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl19g169kcal0g0g18.8g0g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g1123kcal34g117g56.4g7g
Valittu annoskoko159g562kcal17g58.5g28.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna79g281kcal8.5g29.3g14.1g1.8g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405