Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 33g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g58kcal4g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g358kcal27.8g19.8g18g0.8g
Valittu annoskoko159g179kcal13.9g9.9g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna79g90kcal7g5g4.5g0.2g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.2g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598