Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta7g19kcal0.5g3.4g0.3g0.3g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.1g15kcal0.6g2.9g0.1g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%25g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g13g43kcal3.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g431kcal36.8g19.6g22.8g2.8g
Valittu annoskoko159g216kcal18.4g9.8g11.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna79g108kcal9.2g4.9g5.7g0.7g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159