Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 8.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g98kcal2.6g15.4g2.6g2.2g
Valittu annoskoko159g49kcal1.3g7.7g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g25kcal0.7g3.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g31kcal0.8g4.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066