Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)47g52kcal10.8g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Parsakaali brokkoli 24g8.5kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Herkkusieni 7.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g7.5g6.3kcal0.3g1.4g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g2.8g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g204kcal26.4g8.6g6.6g2.8g
Valittu annoskoko159g102kcal13.2g4.3g3.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna79g51kcal6.6g2.2g1.7g0.7g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.7g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375