Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g97g39kcal4.8g4.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g113kcal3.9g22.8g0.7g1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g16g24kcal2.1g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.5g4.2kcal0.6g0.4g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g457kcal22.8g55.8g16g2g
Valittu annoskoko159g229kcal11.4g27.9g8g1g
Annoskoko puolitettuna79g114kcal5.7g14g4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675