Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 113g162kcal18g0g10g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g8.1g23kcal0.2g4.3g0.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g490kcal42.4g11.6g31g0g
Valittu annoskoko159g245kcal21.2g5.8g15.5g0g
Annoskoko puolitettuna79g122kcal10.6g2.9g7.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.7g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484