Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.3g0.7g2.2g
Kauralese 9g34kcal1.7g4.3g0.7g1.6g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g674kcal18.2g104.4g17.2g12.2g
Valittu annoskoko159g337kcal9.1g52.2g8.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna80g168kcal4.6g26.1g4.3g3.1g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369