Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa6.3g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g5.6g2.8kcal0g0g0g4.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g8.8g34kcal1.8g0.1g2.9g0g
Aurajuusto21g72kcal4.3g0g6.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl31g104kcal8g0.5g7.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 15g57kcal4.2g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g1063kcal67g1.6g88g9.4g
Valittu annoskoko159g532kcal33.5g0.8g44g4.7g
Annoskoko puolitettuna80g266kcal16.8g0.4g22g2.4g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249