Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g75kcal8.3g0g4.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.3g0.2g1.6g0g
Kanaliemi laimennettu 27g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g248kcal24.8g5.6g12.8g2.4g
Valittu annoskoko159g124kcal12.4g2.8g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna80g62kcal6.2g1.4g3.2g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837