Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100g36kcal0.2g7.1g0.1g2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g84kcal0g0g9.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g19g73kcal0g18.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kaurahiutaleita(lidl)13g44kcal1.7g7g0.9g1.2g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g6.2g38kcal1.6g0.9g3.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g607kcal8.6g78g27.4g8g
Valittu annoskoko159g303kcal4.3g39g13.7g4g
Annoskoko puolitettuna79g152kcal2.2g19.5g6.9g2g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.6g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258