Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)752g241kcal22.6g35.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl125g1128kcal0g0g125.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g376g1260kcal60.9g188.1g28.6g51.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 276g839kcal24.1g152.8g5.2g38.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 41g132kcal11.9g2.9g8.2g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g7200kcal239g758.4g334.8g204g
Valittu annoskoko1580g3600kcal119.5g379.2g167.4g102g
Annoskoko puolitettuna790g1800kcal59.8g189.6g83.7g51g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528