Aurinkokeitto

Ruskista broilerisuikaleet rypsiölyjssä.

Kiehauta 8 dl vettä ja lisää pussillinen peruna-sipulisekoitusta.

Mausta kanaliemikuutiolla ja curryllä.

Lisää paistetut broilerin suikaleet ja sulatejuusto.

Keitä kypsäksi.

Vinkki

Homejuustolla maustettu sulatejuusto sopii keittoon hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, ohut leike hunajamarinadissa (Atria), annos 560g375g412kcal67.4g6.7g10.5g0g
Sulatejuusto koskenlaskija104g323kcal11.4g0g29.1g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 416g298kcal7.6g60g0.8g4.5g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g2307kcal175g135.4g106.2g9g
Valittu annoskoko1580g1153kcal87.5g67.7g53.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna790g577kcal43.8g33.9g26.6g2.3g
Arvot/100g100g73kcal5.5g4.3g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100395