Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 111g363kcal11.7g67.2g2.4g11g
Vehnäjauho, sunnuntai327g1145kcal39.2g232.2g6.9g9.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)201g745kcal28.2g110.7g16.1g22.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 171g694kcal0g170.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g483g406kcal5.3g88.4g1.9g8.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g201g1489kcal0g0g165g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g9755kcal170.8g1354g384.6g103.4g
Valittu annoskoko1580g4877kcal85.4g677g192.3g51.7g
Annoskoko puolitettuna790g2439kcal42.7g338.5g96.2g25.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099