Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Punajuuri 800g307kcal8g55.2g1.6g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g1395kcal28.4g195.2g46.2g74.2g
Valittu annoskoko1580g697kcal14.2g97.6g23.1g37.1g
Annoskoko puolitettuna790g349kcal7.1g48.8g11.6g18.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937