Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g333g1231kcal19.6g116.5g76.5g7g
Punasipuli, kuorittu, 100g666g180kcal8.7g31.9g1.3g11.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g312g842kcal56.2g6.2g65.5g0g
Hunaja 17g55kcal0.1g13.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma166g200kcal5.3g7.5g16.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.2g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g5229kcal198.4g351.8g334.8g37.2g
Valittu annoskoko1580g2615kcal99.2g175.9g167.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna790g1307kcal49.6g88g83.7g9.3g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158