BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g492g495kcal14.8g68.9g18g4.4g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Chili paprika punainen26g11kcal0.5g2.4g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.7g0g52.5g0g
Rypsiöljy 88g776kcal0g0g87.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3162g4841kcal247.8g170.2g354.4g12.8g
Valittu annoskoko1581g2421kcal123.9g85.1g177.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna791g1210kcal62g42.6g88.6g3.2g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537