Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty989g1384kcal51g276.5g6.7g33.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g165g148kcal1.3g31.3g1.8g0g
Paprikasalaatti, Pirkka165g48kcal1.6g10.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 115g219kcal31.3g0g10.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g148g119kcal3.9g5.9g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g3836kcal178.2g648.8g55.6g67.2g
Valittu annoskoko1582g1918kcal89.1g324.4g27.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna791g959kcal44.6g162.2g13.9g16.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340