Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona875g595kcal106.8g34.1g1.8g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)438g831kcal19.7g70g52.5g0g
Karpalo, pakaste175g39kcal0.7g6.1g1.2g5.8g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g88g375kcal66.5g3.1g9.6g0g
Liivate 8.8g31kcal7.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3741kcal402.4g226.6g130.2g11.6g
Valittu annoskoko1584g1871kcal201.2g113.3g65.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna792g935kcal100.6g56.7g32.6g2.9g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567