Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi366g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 37g130kcal11.9g19.4g0.4g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g73g227kcal13.2g30g5.9g13.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 92g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Sokeri 125g505kcal0g124.4g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.9g18kcal0.6g3.5g0.4g1.6g
Hiiva 37g27kcal4.8g0.4g0.1g2.5g
Vehnäjauho, sunnuntai623g2179kcal74.7g442g13.1g18.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss92g293kcal2.7g65g0.6g8.9g
Mantelirouhe, 1 rkl29g169kcal6.2g1.6g14.8g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl73g659kcal0g0g73.2g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g8729kcal255.8g1373.2g239.6g96.6g
Valittu annoskoko1584g4365kcal127.9g686.6g119.8g48.3g
Annoskoko puolitettuna792g2182kcal64g343.3g59.9g24.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103