Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta192g287kcal30.6g7.7g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.2g0.3g10.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro96g29kcal2g4g0.5g3.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g766g1302kcal153.2g0g76.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.7g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 306g233kcal5.8g47.5g0.6g3.1g
Aromisuola (5g)10g5.4kcal0.1g1g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4083kcal413.4g132.8g208.4g16.4g
Valittu annoskoko1584g2041kcal206.7g66.4g104.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna792g1021kcal103.4g33.2g52.1g4.1g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284