BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Broilerin nahaton rintafilee800g824kcal184.8g0g12g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni400g520kcal12g8g52g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3241kcal399.8g37g176.8g7g
Valittu annoskoko1584g1621kcal199.9g18.5g88.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna792g810kcal100g9.3g44.2g1.8g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517