Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1209g407kcal8.3g66.5g1.2g16.9g
Sokeri320g1301kcal0g320.1g0g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3416kcal16.6g773.2g2.4g33.8g
Valittu annoskoko1584g1708kcal8.3g386.6g1.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna792g854kcal4.2g193.3g0.6g8.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878