Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton599g3941kcal155.7g65.9g353.3g12g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g266kcal13.3g7.9g15.6g21.8g
Kookoshiutale 105g693kcal8.5g6.7g67.6g17.1g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)599g2569kcal455.1g29.9g65.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g15166kcal1267g276.6g1004.8g101.8g
Valittu annoskoko1584g7583kcal633.5g138.3g502.4g50.9g
Annoskoko puolitettuna792g3792kcal316.8g69.2g251.2g25.5g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892