Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl83g281kcal1.7g2.5g28.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)803g482kcal27.3g36.1g28.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g161g103kcal5.6g0.3g40.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g120g482kcal0g120.4g0g0g
Mansikkahillo 401g909kcal2.2g216.5g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4641kcal73.6g783.4g195g7.2g
Valittu annoskoko1584g2320kcal36.8g391.7g97.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna792g1160kcal18.4g195.9g48.8g1.8g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958