Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl294g383kcal38.6g0.9g24.4g0g
Sokeri182g739kcal0g181.8g0g0g
Leivinjauhe11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 139g477kcal14.2g97.4g1.7g4.9g
Kuohukerma,valio,2dl225g764kcal4.5g6.7g78.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki268g150kcal22.7g13.4g0.5g0g
Sokeri 32g130kcal0g32.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.4g21kcal0g5.3g0g0g
Vadelma 428g176kcal4.3g17.6g3.4g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g5718kcal169.8g718.4g217.4g41.6g
Valittu annoskoko1584g2859kcal84.9g359.2g108.7g20.8g
Annoskoko puolitettuna792g1430kcal42.5g179.6g54.4g10.4g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168