CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 274g900kcal29g166.5g6g27.2g
Kauralese 27g97kcal4.8g12.3g2.1g4.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g476kcal0g0g53.9g0g
Arla Apetina Feta 3%200g219kcal35.9g4g6g0g
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Pinaatti 50g6.7kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.4g2.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 150g344kcal33.7g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4500kcal221.4g436.6g184.2g88.2g
Valittu annoskoko1584g2250kcal110.7g218.3g92.1g44.1g
Annoskoko puolitettuna792g1125kcal55.4g109.2g46.1g22.1g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327