Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 640g2196kcal65.2g448g7.7g22.4g
Auringonkukansiemen 160g950kcal36.8g20.2g79.2g9.6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu112g606kcal27.4g19.9g51.4g4.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 48g324kcal12.9g3.3g27.8g5.9g
Kaurahiutale 64g240kcal9.3g36.5g4.7g6.4g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g8631kcal303.2g1055.8g341.6g97.4g
Valittu annoskoko1584g4315kcal151.6g527.9g170.8g48.7g
Annoskoko puolitettuna792g2158kcal75.8g264g85.4g24.4g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316