Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)188g203kcal43.1g0g3.4g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g21g21kcal0.4g0.9g1.7g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g7.5g24kcal0.8g3.8g0.8g0.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g75g270kcal9g54.8g1.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g105g84kcal3g11.3g2g4g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g60g252kcal1.2g1.7g27g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g1827kcal119.8g166.6g73.4g19.6g
Valittu annoskoko1584g914kcal59.9g83.3g36.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna792g457kcal30g41.7g18.4g4.9g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387