Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1121g7218kcal158g38.1g683.7g196.1g
Vesi149g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g75g164kcal3.4g36.6g0.5g29.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g239g736kcal0g184.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g16237kcal322.8g517.6g1368.4g452g
Valittu annoskoko1584g8119kcal161.4g258.8g684.2g226g
Annoskoko puolitettuna792g4059kcal80.7g129.4g342.1g113g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195