Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali747g158kcal9g25.4g1.5g15.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g62kcal4.7g9.7g0.4g1.3g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa209g628kcal48.1g0g48.1g0g
Smetana90g350kcal1.9g2g37.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g60g44kcal2.7g7.7g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 299g662kcal52.3g0g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g3879kcal240.4g101g277.6g38g
Valittu annoskoko1584g1939kcal120.2g50.5g138.8g19g
Annoskoko puolitettuna792g970kcal60.1g25.3g69.4g9.5g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799