Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g20g181kcal0g0g20.1g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g521g146kcal3.1g31g1g13g
Punajuuri 802g308kcal8g55.3g1.6g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g1399kcal28.4g195.6g46.4g74.4g
Valittu annoskoko1584g699kcal14.2g97.8g23.2g37.2g
Annoskoko puolitettuna792g350kcal7.1g48.9g11.6g18.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937