Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 76g56kcal9.9g0.8g0.3g5.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g275g1264kcal1.4g1.4g140.2g0.1g
Sokeri 60g245kcal0g60.3g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.788g2759kcal104.8g536g18.9g30g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g184g332kcal0.2g81.1g0g0g
18g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen151g50kcal5g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g9489kcal249.4g1374.2g324.4g70.6g
Valittu annoskoko1584g4745kcal124.7g687.1g162.2g35.3g
Annoskoko puolitettuna792g2372kcal62.4g343.6g81.1g17.7g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510