BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl152g1364kcal0g0g151.5g0g
Valkosipuli 51g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1212g327kcal15.8g58.2g2.4g20.6g
Broilerin nahaton rintafilee5051g5202kcal1166.7g0g75.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2525g3283kcal75.8g50.5g328.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1010g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20461kcal2524.6g233.8g1116.6g43.4g
Valittu annoskoko10000g10230kcal1262.3g116.9g558.3g21.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5115kcal631.2g58.5g279.2g10.9g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517