Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g253g154kcal33.1g2.8g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2525g833kcal83.3g123.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 909g1297kcal113.6g2.7g93.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki505g283kcal42.9g25.3g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5051g17329kcal514.6g3535.4g60.6g176.8g
Voi, 1 tl, 5 g758g5530kcal7.6g7.6g606.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g50853kcal1590.2g7395g1523.8g353.6g
Valittu annoskoko10000g25427kcal795.1g3697.5g761.9g176.8g
Annoskoko puolitettuna5000g12713kcal397.6g1848.8g381g88.4g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741