Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2317g9405kcal0g2314.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2472g3114kcal271.9g7.4g222.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1477g5067kcal150.5g1033.6g17.7g51.7g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.2g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 55g202kcal10.1g6g11.8g16.6g
Maitosuklaa 1817g9768kcal184.1g908.7g599.7g0.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1817g12909kcal13.6g7.3g1453.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g81087kcal1265.2g8590g4611g138.4g
Valittu annoskoko10000g40544kcal632.6g4295g2305.5g69.2g
Annoskoko puolitettuna5000g20272kcal316.3g2147.5g1152.8g34.6g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772