Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1858g2416kcal243.4g5.6g154.2g0g
Sokeri1149g4664kcal0g1147.5g0g0g
Leivinjauhe68g118kcal3.5g25.5g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 878g3014kcal89.5g614.9g10.5g30.7g
Kuohukerma,valio,2dl1419g4824kcal28.4g42.6g496.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1689g946kcal143.6g84.5g3.4g0g
Sokeri 203g823kcal0g202.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka34g135kcal0g33.4g0g0g
Vadelma 2703g1111kcal27g110.8g21.6g100g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36099kcal1070.8g4534.6g1372.6g262g
Valittu annoskoko10000g18049kcal535.4g2267.3g686.3g131g
Annoskoko puolitettuna5000g9025kcal267.7g1133.7g343.2g65.5g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168