Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2580g4896kcal699.6g0g232.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1745g220kcal19.5g17.1g3.5g17.5g
Kurkku, tuore1518g152kcal9.1g25.6g1.5g10.6g
Tomaatti, tuore3642g739kcal21.9g138.4g10.9g51g
Sinappi 243g319kcal10.6g34.2g14.6g4.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix273g137kcal4.1g27.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12925kcal1529.6g485.2g528.2g166.4g
Valittu annoskoko10000g6463kcal764.8g242.6g264.1g83.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3231kcal382.4g121.3g132.1g41.6g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763