Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5311g4024kcal99.3g819g10.6g53.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2276g637kcal13.7g135.4g4.6g56.9g
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.9g0.9g7.7g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g9.9g0.4g1.3g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1897g4439kcal214.3g9.5g417.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18576kcal676g1991.4g867.6g238g
Valittu annoskoko10000g9288kcal338g995.7g433.8g119g
Annoskoko puolitettuna5000g4644kcal169g497.9g216.9g59.5g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682