Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 334g322kcal10g65.4g1.1g3.3g
Paistijauheliha 10%334g567kcal66.7g0g33.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g209g584kcal39.6g0.1g45.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Maito, Kevyt667g307kcal21.4g32g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3170g3583kcal276.4g199g181g8g
Valittu annoskoko1585g1792kcal138.2g99.5g90.5g4g
Annoskoko puolitettuna793g896kcal69.1g49.8g45.3g2g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598